• Aikaa itsellesi

    Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

  • Hemmotteluhoidot

    Tutustu hoitovalikoimaamme

  • Nauti ja rentoudu

    Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Esse- Probioottiset kasvohoidot:

 

Esse Peruskasvohoito (1h)

Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy kaksoisalkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja tehoseerumit, sekä hoitovoide. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Huom! Ei sisällä ihonpuhdistusta.

90€

Esse Erikoiskasvohoito(1h20min)

Ihosi tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoitokokonaisuus johon sisältyy kaksoisalkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, silmänympäryshoito, sekä seerumi ja hoitovoide. Hoidossa käitellään kasvot, kaula, decoltee, niska-hartia seutu ja päänalue. Huom! Ei sisällä ihonpuhdistusta.

120€

Esse Erikoiskasvohoito (1h45min)

Ihosi tarpeiden mukaisesti rakennettu kokonaisuus, sinulle joka haluat hoidoltasi enemmän. Hoitoon sisältyy kaksois/kolmoisalkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä, tehoaineen imeytys tarpeen mukaan, kaksiosainen hieronta siveltimien avulla, ametistikivien kanssa tai lempein käsin. Hoidossa käsitellään kasvot, kaula, decoltee, niska-hartia ja päänalue. Suosituin Esse hoitomme! Sisältää ihonpuhdistuksen!

135€

Esse Anti-Age kasvohoito (1,5h)

Esse Anti-Age kasvohoito erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka sisältää ylläolevan hoitokuvauksen lisänä kasvojen ja kaulan lifting osuuden kasvojen ja kaulan ilmelihaksia rentouttamaan ja kohottamaan, sekä erityisen tehokkaat Omega/Intensity naamiot. Huom! Ei sisällä ihonpuhdistusta.

149€ 

Minihoidot:

 

Kaunis Hetki(30min)

Virkistävä, turvekasvohoito kasvojen nopeaan virkistykseen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, turvenaamion lämpöhauteella kasvoille(naamion aikana pään paineluhieronta), Loppuvoide

40€

Lähde(45min)

Kevyt, kirkastava Fresh Up kasvohoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja hoitovoide. Virkistävä pikahoito vaikka lounastauolla

55€

Tähtisilmä(30min)

Virkistävä silmänympärysihon hoito, joka vähentää silmänympärysihon tummuutta, turvotusta ja nestettä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja silmänympärysnaamio jonka aikana silmänympärysihoa hierotaan kevyin, pumppaavin lymfaliikkein.

35€

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme ja lahjavinkkeihin!

Tarjoukset ja lahjavinkit