• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kasvohoidot

Kauneushuone Ametistin kasvohoidoissa yhdistyvät lempeä kosketus, tehokkuus ja hoitotulokset, jotka huomataan.

Käytän hoitolani hoidoissa probioottista Esse-sarjaa, jonka avulla saat vakuuttavia tuloksia, olipa tarpeesi millainen tahansa. Suunnittelen hoidon ja kotihoito-ohjelman yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeita ajatellen. Tutustu hoitovaihtoehtoihin Hinnasto osiossa.

 

 

 

Mitä on probioottinen ihonhoito ja miksi probiootteja

Probiootit ovat eläviä mikrobeja(useimmiten bakteereja), jotka ovat hyväksi sinulle.

Saatat jo käyttää probiootteja suolistosi hyvinvointiin, mutta ne ovat aivan yhtä tärkeitä ihollesi. Tasapainoinen ihon mikrobiomi voi suojata sinua patogeeneiltä ja hidastaa ihon tulehdusperäistä ikääntymistä. Esse kehittää uusia probiootteja, jotka voivat muuttaa ihon mikrobikannan suosimaan tervettä ja monimuotoista ekosysteemiä ihollasi.

Vuonna 2015 Esse lanseerasi maailman ensimmäisen probioottisen seerumin. Ilmatiiviiseen lasipulloon pakattu seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia millilitraa kohti. Mitä se tarkoittaa ihosi kannalta?

 • `The Human Microbiome`-tutkimusprojektin kautta on selvinnyt, että ihon hyvinvointi on riippuvainen sen sisällä ja pinnalla elävistä probioottisista mikrobeista.
 • Mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä ihmissolujen kanssa monimutkaisissa biokemiallisissa prosesseissa, jotka säilyttävät ihosi terveen hehkun. Ilman mikrobeja ihosi ei selviä perustehtävistään ja iho ikääntyy huomattavasti nopeammin.
 • Probiootit parantavat ihon kosteuspitoisuutta, vähentävät herkkyysreaktioita ja hidastavat ihon ikääntymistä.

Probioottiset mikrobit muodostavat iholle suojaavan vaipan

Esse kylvää ihoon eläviä probioottisia mikrobeja, jotka kilpailevat ikääntymistä aiheuttavien mikrobilajien kanssa yrittäen syrjäyttää niitä. Lisäksi Esse ravitsee iholle hyödyllisiä mikrobilajeja prebiooteilla. Tämä kokonaisuus auttaa parantamaan ihon mikrobikantaa ja ekologista tasapainoa.

Vahvat säilöntäaineet ja muut kosmetiikassa käytettävät synteettiset aineosat voivat järkyttää ihosi mikrobiomia. Siksi suosittelemme käyttämään ihonhoitorutiinissa vain Esse-tuotteita. 

Essen avulla on saatu erinomaisia hoitotuloksia mm. aknen, rosacean(ruusufinni), perioraalidermatiitin(POD-suunympärysihottuma) ja atooppisen ihottuman hoidossa.

Vartalohoidot

Kauneushuone Ametistin vartalohoidot ovat ainutlaatuinen kokemus sinulle joka kaipaat todellista irtautumista arjesta. Hoidoissamme hyödynnetään puhtaita luontoäidin valmistamia kasvikunnan jalokiviä eli eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita jotka valitaan aina vastaamaan hoitosi tavoitteita.

Valikoimistamme löydät monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja alkaen vartalon kuorintahetkistä aina pidempiin hoitokokonaisuuksiin ja hoitopaketteihin. Hierontapainotteisissa hoidoissa yhdistetään parhaat elementit klassisesta ja aromaterapeuttisesta hierontatekniikasta. Olet tervetullut hemmoteltavaksi.

Tutustuthan valloittaviin vartalohoitoihimme tarkemmin Hinnasto osiossa.

Hoitopaketit

Kauneushuone Ametistin uniikit ja ylelliset hoitopaketit huumaavaan hemmotteluun - itsellesi tai lahjaksi.

Tutustu valikoimaamme. Räätälöimme mielellämme juuri Sinulle suunnitellun hoitokokonaisuuden, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttämme ja jalkoja tulisi hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät terveinä ja hyvinvoivina.

Kauneushuone Ametistin valikoimista löytyy  erilaisia hoitovaihtoehtoja jaloille olipa tarpeesi sitten hemmotella jalkojasi vaikka perinteiseen tapaan tai halutessasi kokonaisvaltaisemmin hoitavaa hoitoa. Teemme jalkahoidot aina erittäin huolellisesti ja ammattitaidolla ja ehdottoman hygieenisesti. Kauneushuone Ametistin jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille, joten jos sinulla on kynsi tai jalkasieni, vaativampia jalkavaivoja tai asentovirheitä, jotka vaativat mahdollisesti tukipohjallisia tai tarkempaa tutkimista, ohjaamme sinut terveydenhuoltoalan henkilön hoidettavaksi.

Vartalosokerointi

Skin Candy Vartalosokerointi- Mitä se on ja miksi minun kannattaa tulla sokerointiin

 • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyempääkin karvaa- Optimaalisin karvojen pituus on 3-5mm
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
 • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

  Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!


Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista