• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kasvohoidot

Kauneushuone Ametistin kasvohoidoissa yhdistyvät lempeä kosketus, tehokkuus ja hoitotulokset, jotka huomataan.

Ametistin valikoimista löydät kattavasti erilaisia vaihtoehtoja ihosi hoitamiseen. Hoitovaihtoehtoihin voit tutustua tarkemmin Hinnasto osiossa. Hoitoon tullessasi suosittelen sinulle mielelläni juuri sinun ihollesi
soveltuvan hoitokokonaisuuden.

Esse- Organic Skincare hoidot nyt Ametistin valikoimissa.

Tiesitkö että olet uniikki, ainutlaatuinen ekosysteemi, joka muotoutuu tuhansien erilaisten mikrobien yksilöllisistä kokonaisuuksista.

Tämä uniikki mikrobiomisi voi häiriintyä esimerkiksi silloin, jos altistut esimerkiksi pitkään jatkuvalle stressille, voimakkaalle UV- säteilylle tai käyttämäsi ravinto on ravinneköyhää.

Tämän mikrobisen monimuotoisuuden vähentyminen voi näkyä ihostasi myös silloin jos ihosi on kuormittunut synteettisistä kemikaaleista, jotka häiritsevät ihon herkkää tasapainoa. Essen hoidoilla ja tuotteilla tasapainotetaan ihon happovaippaa ja mikrobien monimuotoisuutta käyttämällä pre ja probiootteja, sekä tarkoin valittuja, puhtaita kasviuutteita, jotka eivät häiritse ihon normaalia toimintaa.

Essen hoidoilla ja tuotteilla saadaan erinomaisia tuloksia mm. aknen, rosacean ja atopian hoidossa. Hoidot ja tuotteet soveltuvat erinomaisen hyvin kuitenkin iholle jossa ei erityisiä ongelmia olisikaan. Jopa luonnonkosmetiikkaan tottunut iho kaunistuu ja heleytyy Esse tuotteilla. Tule ihastumaan Ametistiin Esse hoitojen ja tuotteiden ihmeelliseen maailmaan.                                                                                                                                                                                       

Vartalohoidot

Kauneushuone Ametistin vartalohoidot ovat ainutlaatuinen kokemus sinulle joka kaipaat todellista irtautumista arjesta. Hoidoissamme hyödynnetään puhtaita luontoäidin valmistamia kasvikunnan jalokiviä eli eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita jotka valitaan aina vastaamaan hoitosi tavoitteita.

Valikoimistamme löydät monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja alkaen vartalon kuorintahetkistä aina pidempiin hoitokokonaisuuksiin ja hoitopaketteihin. Hierontapainotteisissa hoidoissa yhdistetään parhaat elementit klassisesta, shiatsusta, aasialaisesta ja aromaterapeuttisesta hierontatekniikasta. Olet tervetullut hemmoteltavaksi.

Tutustuthan valloittaviin vartalohoitoihimme tarkemmin Hinnasto osiossa.

 

 

 

 

 

 

Hoitopaketit

Kauneushuone Ametistin uniikit ja ylelliset hoitopaketit huumaavaan hemmotteluun - itsellesi tai lahjaksi.

Tutustu valikoimaamme. Räätälöimme mielellämme juuri Sinulle suunnitellun hoitokokonaisuuden, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttämme ja jalkoja tulisi hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät terveinä ja hyvinvoivina.

Kauneushuone Ametistin valikoimista löytyy  erilaisia hoitovaihtoehtoja jaloille olipa tarpeesi sitten hemmotella jalkojasi vaikka perinteiseen tapaan tai halutessasi kokonaisvaltaisemmin hoitavaa hoitoa. Teemme jalkahoidot aina erittäin huolellisesti ja ammattitaidolla ja ehdottoman hygieenisesti. Kauneushuone Ametistin jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille, joten jos sinulla on kynsi tai jalkasieni, vaativampia jalkavaivoja tai asentovirheitä, jotka vaativat mahdollisesti tukipohjallisia tai tarkempaa tutkimista, ohjaamme sinut terveydenhuoltoalan henkilön hoidettavaksi.

Vartalosokerointi

Skin Candy Vartalosokerointi- Mitä se on ja miksi minun kannattaa tulla sokerointiin

 • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyempääkin karvaa- Optimaalisin karvojen pituus on 3-5mm
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
 • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

  Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!


Gymfitness

Kauneushuone Ametisti on aloittanut yhteistyön Salon monipuolisimman liikuntakeskuksen - Salon Gym&Fitness Centerin kanssa. Gymillä sinua palvellaan varmasti lämmöllä ja Suurella Sydämellä, ihan niin kuin Ametistissakin. Kun huolehdit riittävästä levosta, liikut säännöllisesti, syöt puhdasta ja käsittelemätöntä ruokaa ja voit kokonaisvaltaisesti hyvin, se näkyy myös ihostasi. Muistathan myös ihanat kehonhuoltotunnit, joilla torjut tehokkaasti stressiä ja siten edistät myös ihosi kuntoa monin tavoin.

 
Klikkaa itsesi sisään logosta ja tutustu Ametistin yhteistyökumppanin, Salon Gym&Fitness Centerin monipuoliseen tarjontaan.

 

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme ja lahjavinkkeihin!

Tarjoukset ja lahjavinkit