• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kasvohoidot

Kauneushuone Ametistin kasvohoidoissa yhdistyvät lempeä kosketus, tehokkuus ja hoitotulokset, jotka huomataan.

Käytän hoitolani hoidoissa probioottista Esse-sarjaa, jonka avulla saat vakuuttavia tuloksia, olipa tarpeesi millainen tahansa. Suunnittelen hoidon ja kotihoito-ohjelman yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeita ajatellen. Tutustu hoitovaihtoehtoihin Hinnasto osiossa.

 

 

 

Mitä on probioottinen ihonhoito ja miksi probiootteja

Probiootit ovat eläviä mikrobeja(useimmiten bakteereja), jotka ovat hyväksi sinulle.

Saatat jo käyttää probiootteja suolistosi hyvinvointiin, mutta ne ovat aivan yhtä tärkeitä ihollesi. Tasapainoinen ihon mikrobiomi voi suojata sinua patogeeneiltä ja hidastaa ihon tulehdusperäistä ikääntymistä. Esse kehittää uusia probiootteja, jotka voivat muuttaa ihon mikrobikannan suosimaan tervettä ja monimuotoista ekosysteemiä ihollasi.

Vuonna 2015 Esse lanseerasi maailman ensimmäisen probioottisen seerumin. Ilmatiiviiseen lasipulloon pakattu seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia millilitraa kohti. Mitä se tarkoittaa ihosi kannalta?

 • `The Human Microbiome`-tutkimusprojektin kautta on selvinnyt, että ihon hyvinvointi on riippuvainen sen sisällä ja pinnalla elävistä probioottisista mikrobeista.
 • Mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä ihmissolujen kanssa monimutkaisissa biokemiallisissa prosesseissa, jotka säilyttävät ihosi terveen hehkun. Ilman mikrobeja ihosi ei selviä perustehtävistään ja iho ikääntyy huomattavasti nopeammin.
 • Probiootit parantavat ihon kosteuspitoisuutta, vähentävät herkkyysreaktioita ja hidastavat ihon ikääntymistä.

Probioottiset mikrobit muodostavat iholle suojaavan vaipan

Esse kylvää ihoon eläviä probioottisia mikrobeja, jotka kilpailevat ikääntymistä aiheuttavien mikrobilajien kanssa yrittäen syrjäyttää niitä. Lisäksi Esse ravitsee iholle hyödyllisiä mikrobilajeja prebiooteilla. Tämä kokonaisuus auttaa parantamaan ihon mikrobikantaa ja ekologista tasapainoa.

Vahvat säilöntäaineet ja muut kosmetiikassa käytettävät synteettiset aineosat voivat järkyttää ihosi mikrobiomia. Siksi suosittelemme käyttämään ihonhoitorutiinissa vain Esse-tuotteita. 

Essen avulla on saatu erinomaisia hoitotuloksia mm. aknen, rosacean(ruusufinni), perioraalidermatiitin(POD-suunympärysihottuma) ja atooppisen ihottuman hoidossa.

Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista