• Aikaa itsellesi

    Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

  • Hemmotteluhoidot

    Tutustu hoitovalikoimaamme

  • Nauti ja rentoudu

    Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kasvohoidot

Kauneushuone Ametistin kasvohoidoissa yhdistyvät lempeä kosketus, tehokkuus ja hoitotulokset, jotka huomataan.

Ametistin valikoimista löydät kattavasti erilaisia vaihtoehtoja ihosi hoitamiseen. Hoitovaihtoehtoihin voit tutustua tarkemmin Hinnasto osiossa. Hoitoon tullessasi suosittelen sinulle mielelläni juuri sinun ihollesi
soveltuvan hoitokokonaisuuden.

Esse- Organic Skincare hoidot nyt Ametistin valikoimissa.

Tiesitkö että olet uniikki, ainutlaatuinen ekosysteemi, joka muotoutuu tuhansien erilaisten mikrobien yksilöllisistä kokonaisuuksista.

Tämä uniikki mikrobiomisi voi häiriintyä esimerkiksi silloin, jos altistut esimerkiksi pitkään jatkuvalle stressille, voimakkaalle UV- säteilylle tai käyttämäsi ravinto on ravinneköyhää.

Tämän mikrobisen monimuotoisuuden vähentyminen voi näkyä ihostasi myös silloin jos ihosi on kuormittunut synteettisistä kemikaaleista, jotka häiritsevät ihon herkkää tasapainoa. Essen hoidoilla ja tuotteilla tasapainotetaan ihon happovaippaa ja mikrobien monimuotoisuutta käyttämällä pre ja probiootteja, sekä tarkoin valittuja, puhtaita kasviuutteita, jotka eivät häiritse ihon normaalia toimintaa.

Essen hoidoilla ja tuotteilla saadaan erinomaisia tuloksia mm. aknen, rosacean ja atopian hoidossa. Hoidot ja tuotteet soveltuvat erinomaisen hyvin kuitenkin iholle jossa ei erityisiä ongelmia olisikaan. Jopa luonnonkosmetiikkaan tottunut iho kaunistuu ja heleytyy Esse tuotteilla. Tule ihastumaan Ametistiin Esse hoitojen ja tuotteiden ihmeelliseen maailmaan.                                                                                                                                                                                       

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme ja lahjavinkkeihin!

Tarjoukset ja lahjavinkit