• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Vartalosokerointi

Skin Candy Vartalosokerointi- Mitä se on ja miksi minun kannattaa tulla sokerointiin

 • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyempääkin karvaa- Optimaalisin karvojen pituus on 3-5mm
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
 • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

  Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!Mikä on brasilialainen sokerointi?

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata. Karvoitus voidaan -niin haluttaessa- myös poistaa kokonaan.


Mitä brasilialaiseen sokerointiin sisältyy

Ametistissa brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet sekä pakaravaon. Halutessasi, meillä on erikseen mahdollisuus myös string sokerointiin jossa noudatellaan string mallisten housujen reunoja. Myös pakaraväli sisältyy tähän vaihtoehtoon. Hyvä tutustumisvaihtoehto ennen brasilialaista sokerointia.


Minkä pituista karvan tulisi olla?

Periaatteessa sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Ihanteellisin karvanpituus on kuitenkin 3-5mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja siten se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa "luonnontilassa". Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän tarvittaessa.


Miksi sokerointi on hyvä juuri intiimialueille?

Sokerointi on parhaimmillan pienillä ja herkillä ihoalueilla, joissa iho on ohutta (limakalvot, nivustaipeet) ja karva paksua ja jäykkää sekä juuritupet tiukassa.


Miksi sokerointi on hellävaraisempaa?

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Se tarttuu ainoastaan kuolleisiin soluihin ja karvoihin. Se ei siis riko ohuintakaan ihoa. Sokeri ei katkaise karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja

 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä sokeria käytetään huoneenlämpöisenä
 • Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote; se ei allergisoi
 • Sokeri on hygieenistä Säännöllisellä ja pitkäaikaisella sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvankasvua

Sattuuko se?

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei -varsinkaan ensimmäisillä kerroilla- ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.


Kuinka nopeasti karvat kasvavat takaisin?

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6viikkoa.


Huomioi tämä tullessasi sokerointiin

Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä.


Saapuessasi sokerointiin

Saavuthan hoitolaani n.10 min ennen varattua aikaa mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Tullessasi Brasilialaiseen karvanpoistoon suorita hygieniasyistä huolellinen pesu ennen karvanpoistoa. Hoitolassani on tähän mahdollisuus.


Hoidon jälkeen

Jos ihosi punoittaa ja tuntuu kuumalta ja/tai kutisevalta heti hoidon jälkeen, täma johtuu lisääntyneestä verenkierrosta hoidettavalla alueella. Kaikille ei tällaista reaktiota tule lainkaan tai se saattaa tulla pidemmänkin ajan kuluttua. Tällaiset reaktiot ovat normaaleja niin kauan, kuin punoitus häviää muutaman tunnin sisällä.

Vältä lämpöä (kuuma kylpy, solarium, auringonotto tai sauna) vähintään 48 tunnin, mieluiten 72 tunnin ajan.  Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä tiukkoja vaatteita ja voimakasta liikuntaa heti hoidon jälkeen.


Sisäänkasvanut karva

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin saatat tuntea ihosi kutiavaksi ja ihoon voi tulla näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille. Jotta tällaisilta ikävyyksiltä vältyttäisiin, ihon huolellinen kotihoito sokeroinnin jälkeen on tärkeää. Suosittelen sännöllistä kuorintaa ja tehokasta ihon kosteutusta karvanpoiston jälkeen. Kun hoidat ihoasi kotona, ihosi pysyy pidempään sileänä ja karvanpoisto on sinulle miellyttävämpää jatkossa. Hoitolastani löydät hoitotuotteita, jotka soveltuvat karvanpoiston jälkihoitoon ja saat opastusta niiden käytöstä kädestä pitäen.

Olet lämpimästi tervetullut!

Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista