• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Esse- Probioottiset ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle:

Vuonna 2015 Esse lanseerasi maailman ensimmäisen probioottisen seerumin. Ilmatiiviiseen lasipulloon pakattu seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia millilitraa kohti. Mitä se tarkoittaa ihosi kannalta?

Useimmat meistä yhdistävät probiootit eli hyvät mikrobit suoliston terveyden ylläpitämiseen. `The Human Microbiome`-tutkimusprojektin kautta on selvinnyt, että ihon hyvinvointi on riippuvainen sen sisällä ja pinnalla elävistä probioottisista mikrobeista.

Mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä ihmissolujen kanssa monimutkaisissa biokemiallisissa prosesseissa, jotka säilyttävät ihosi terveen hehkun. Ilman mikrobeja ihosi ei selviä perustehtävistään ja iho ikääntyy huomattavasti nopeammin.

Probiootit parantavat ihon kosteuspitoisuutta, vähentävät herkkyysreaktioita ja hidastavat ihon ikääntymistä.

Esse tuotteilla ja hoidoilla luodaan ihollesi olosuhteet, jotka edesauttavat hyödyllisten mikrobien kasvua. Esse käyttää prebiootteja ravitsemaan valikoidusti hyviä mikrobeja. Kahteen seerumiin on lisätty ELÄVIÄ probioottimikrobeja, jotka muuttavat ihon mikrobiomin toimintaa. Me Esse sarjan parissa työskentelevät ammattilaiset emme usko ihoa rasittaviin lyhytkestoisiin hoitoihin. Uskomme, että ihon terveyden optimointi hidastaa ihon ikääntymistä pitkässä juoksussa.

Esse on säilyttänyt perusperiaatteensa yrityksen perustamisvuodesta 2002 lähtien:  Esse tuotteet ovat luomusertifioituja, vegaanisia, sekä eläinkokeettomia. Tuotteiden tuotannossa tuetaan reilua kauppaa ja yritys on hiilivapaa.

Uskomme, että tuotteiden eettinen tuotanto on askel kohti kestävää kehitystä, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta.

Essen hoidoilla ja tuotteilla on saatu hyviä hoitotuloksia myös aknen, atopian ja ruusufinnin hoidossa

Lue lisää Essestä tästä

 

Konjac-sienet ja Musliiniliinat: 

Tee ihonpuhdistuksestasi ripaus tehokkaampi ja ihastu kehuttuihin Konjac sieniin tai Musliiniliinaan. Konjac sieni on 100% biohajoavaa kasvikuitua(Konjac kasvin juuresta) oleva kasvojen pesusieni.

Sienen edut:

 • Puhdistaa ihohuokosista ylimääräisen lian ja talin
 • Tehostaa meikinpoistoa yhdessä meikinpuhdistustuotteen kanssa
 • Kosteuttaa ihoa tehokkasti ja antaa sille hyödyllisiä hivenaineita ja mineraaleja
 • Kuorii ja kirkastaa ihoa hellävaraisesti, ei riko herkkääkään ihoa
 • Tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa jolloin ihon sävy paranee ja ihon toiminta tehostuu
 • Tasapainottaa ihon Ph- arvoa

Sieni huuhdellaan käytön jälkeen huolellisesti puhtaaksi ja asetetaan ilmavaan paikkaan kuivumaan. Kun sieni alkaa murentua, on aika hankkia uusi. Niitä saat kätevästi Ametistin putiikista.

Musliiniliina:

Ametistin valikoimasta löydät 100% luomupuuvillaa olevan Musliiniliinan jolla tehostat kasvojen puhdistusrutiiniasi ja ihosi saa uudenlaista hehkua. Liina tehostaa ihon puhdistumista kuona-aineista, ilmansaasteista, meikistä, aurinkovoiteiden jäänteistä ja sillä on ihoa kevyesti kuoriva vaikutus. Liinaa käytetään levittämällä ensin varsinainen puhdistustuote iholle ja pyörittelemällä sitä iholle kevyin pyörivin liikkein. Tämän jälkeen kastellaan liina kuumaan(ei polttavaan veteen) ja liina painetaan kasvoille ja annetaan hetken olla. Lopuksi liinan avulla pyörittävin liikkein pyyhitään meikki kasvoilta kosteaa liinaa apuna käyttäen. Liina pestään jokaisen käyttökerran jälkeen esim. Alepposaippualla ja huuhdellaan hyvin. Kestää konepesua 40 asteen lämpötilassa(suositeltavaa 3-4 käyttökerran jälkeen). Myös desinfiointi keittämällä on mahdollista.

 

Candle Light Story- Soijavahakynttilät: 

Ametistiin saapui Suomessa käsin valmistettuja, ihania ekologisia soijavahakynttilöitä. Aitoja eteerisiä öljyjä sisältävissä kynttilöissä on hurmaava puusydän joka kynttilää poltettaessa rätisee kauniisti. Ekologisesti valmistetut soijavahakynttilät kuormittavat ympäristöä paljon vähemmän kuin tavalliset steariinikynttilät ja samalla myös kotisi hengitysilmaan ei haihdu haitallisia yhdisteitä. Valikoimissa nyt seuraavat tuoksut: Maroccan Mint, Andalusian Lemon,Provencian Lavender, French Rosemary, Mr. Vanilla Bean, Rose Garden ja Sweet Coffee.

 

Tervetuloa hemmoteltavaksi ja ostoksille palvelevaan kivijalkamyymälään.

 

     

 

 
 
 
 
 

Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista