• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Esse- Probioottiset ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle:

Vuonna 2015 Esse lanseerasi maailman ensimmäisen probioottisen seerumin. Ilmatiiviiseen lasipulloon pakattu seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia millilitraa kohti. Mitä se tarkoittaa ihosi kannalta?

Useimmat meistä yhdistävät probiootit eli hyvät mikrobit suoliston terveyden ylläpitämiseen. `The Human Microbiome`-tutkimusprojektin kautta on selvinnyt, että ihon hyvinvointi on riippuvainen sen sisällä ja pinnalla elävistä probioottisista mikrobeista.

Mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä ihmissolujen kanssa monimutkaisissa biokemiallisissa prosesseissa, jotka säilyttävät ihosi terveen hehkun. Ilman mikrobeja ihosi ei selviä perustehtävistään ja iho ikääntyy huomattavasti nopeammin.

Probiootit parantavat ihon kosteuspitoisuutta, vähentävät herkkyysreaktioita ja hidastavat ihon ikääntymistä.

Esse tuotteilla ja hoidoilla luodaan ihollesi olosuhteet, jotka edesauttavat hyödyllisten mikrobien kasvua. Esse käyttää prebiootteja ravitsemaan valikoidusti hyviä mikrobeja. Kahteen seerumiin on lisätty ELÄVIÄ probioottimikrobeja, jotka muuttavat ihon mikrobiomin toimintaa. Me Esse sarjan parissa työskentelevät ammattilaiset emme usko ihoa rasittaviin lyhytkestoisiin hoitoihin. Uskomme, että ihon terveyden optimointi hidastaa ihon ikääntymistä pitkässä juoksussa.

Esse on säilyttänyt perusperiaatteensa yrityksen perustamisvuodesta 2002 lähtien:  Esse tuotteet ovat luomusertifioituja, vegaanisia, sekä eläinkokeettomia. Tuotteiden tuotannossa tuetaan reilua kauppaa ja yritys on hiilivapaa.

Uskomme, että tuotteiden eettinen tuotanto on askel kohti kestävää kehitystä, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta.

Essen hoidoilla ja tuotteilla on saatu hyviä hoitotuloksia myös aknen, atopian ja ruusufinnin hoidossa

Lue lisää Essestä tästä

 

Acorelle 100% luonnolliset vartalosuihkeet, kevyt tuoksut ja parfyymit:

Acorelle tunnetaan 100% luonnollisista, Ecocert Sertifioiduista ainesosista, jotka sopivat yleensä myös allergisille. Tuoksut ovat ihoystävällisiä ja niissä tuoksuvat ihanat eteeristen öljyjen komponentit, jotka sopivat erityisen hyvin meidosta tuoksusta pitävän nenään. Tule tuoksuttelemaan, mikä on sinun suosikkisi.

 

Konjac-sienet ja Musliiniliinat: 

Tee ihonpuhdistuksestasi ripaus tehokkaampi ja ihastu kehuttuihin Konjac sieniin tai Musliiniliinaan. Konjac sieni on 100% biohajoavaa kasvikuitua(Konjac kasvin juuresta) oleva kasvojen pesusieni.

Sienen edut:

 • Puhdistaa ihohuokosista ylimääräisen lian ja talin
 • Tehostaa meikinpoistoa yhdessä meikinpuhdistustuotteen kanssa
 • Kosteuttaa ihoa tehokkasti ja antaa sille hyödyllisiä hivenaineita ja mineraaleja
 • Kuorii ja kirkastaa ihoa hellävaraisesti, ei riko herkkääkään ihoa
 • Tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa jolloin ihon sävy paranee ja ihon toiminta tehostuu
 • Tasapainottaa ihon Ph- arvoa

Sieni huuhdellaan käytön jälkeen huolellisesti puhtaaksi ja asetetaan ilmavaan paikkaan kuivumaan. Kun sieni alkaa murentua, on aika hankkia uusi. Niitä saat kätevästi Ametistin putiikista.

Musliiniliina:

Ametistin valikoimasta löydät 100% luomupuuvillaa olevan Musliiniliinan jolla tehostat kasvojen puhdistusrutiiniasi ja ihosi saa uudenlaista hehkua. Liina tehostaa ihon puhdistumista kuona-aineista, ilmansaasteista, meikistä, aurinkovoiteiden jäänteistä ja sillä on ihoa kevyesti kuoriva vaikutus. Liinaa käytetään levittämällä ensin varsinainen puhdistustuote iholle ja pyörittelemällä sitä iholle kevyin pyörivin liikkein. Tämän jälkeen kastellaan liina kuumaan(ei polttavaan veteen) ja liina painetaan kasvoille ja annetaan hetken olla. Lopuksi liinan avulla pyörittävin liikkein pyyhitään meikki kasvoilta kosteaa liinaa apuna käyttäen. Liina pestään jokaisen käyttökerran jälkeen esim. Alepposaippualla ja huuhdellaan hyvin. Kestää konepesua 40 asteen lämpötilassa(suositeltavaa 3-4 käyttökerran jälkeen). Myös desinfiointi keittämällä on mahdollista.

 

Candle Light Story- Soijavahakynttilät: 

Ametistiin saapui Suomessa käsin valmistettuja, ihania ekologisia soijavahakynttilöitä. Aitoja eteerisiä öljyjä sisältävissä kynttilöissä on hurmaava puusydän joka kynttilää poltettaessa rätisee kauniisti. Ekologisesti valmistetut soijavahakynttilät kuormittavat ympäristöä paljon vähemmän kuin tavalliset steariinikynttilät ja samalla myös kotisi hengitysilmaan ei haihdu haitallisia yhdisteitä. Valikoimissa nyt seuraavat tuoksut: Maroccan Mint, Andalusian Lemon,Provencian Lavender, French Rosemary, Mr. Vanilla Bean, Rose Garden ja Sweet Coffee.

 

Mummi&Minä-Ekologiset kodinpuhdistustuotteet:

Arvostatko sinäkin ekologista tapaa puhdistaa kotisi ilman vesistöjä ja kehoasi kuormittavaa kemikaalikuormaa? Mummi&Minä on kotimainen tuotesarja josta löydät siivoussuihkeen, astianpesuaineen ja käsisaippuan joiden puhdistavat ominaisuudet ovat peräisin sokeriruo-osta ja merisuolasta. Tuoksuvaihtoehtoina ihanat: Laventeliunelma, Sitruunasooda, Polkkakarkki ja Lakritsapommi. Siivousuihke sopii erinomaisesti myös laminaatin puhdistukseen, eikä se jätä ikävää harmaata kalvoa lattiaan, vaan puhdistaa jättäen satiinimaisen pinnan joka ei tunnu liukkaalta. Testaa ja ihastu. Näillä Ametistissakin siivotaan :)

 

Kaunis-Kotimaiset Pyykkietikat:

Kotimaiset Kaunis pyykkietikat nyt Ametistin ekoshopista.Pyykkietikkaa voit käyttää kotona monin eri tavoin ja se on ympäristöystävällinen tapa siivouksessa. Pyykkietikkaa lisätään pesukoneeseen huuhteluaineen tilalle. Tuote tekee pyykistä pehmeää, kirkastaa värejä, vähentää vaatteiden nukkaantumista ja nopeuttaa pyykin kuivumista. Se poistaa myös epämiellyttävät, sitkeät hajut esimerkiksi urheilu- ja työvaatteista. Pyykkietikka puhdistaa myös pesukoneen ja pidentää sen käyttöikää. Kodin siivouksessa pyykkietikkaa laimennetaan suihkepulloon veden kanssa jolloin kodin kovista pinnoista tulee säihkyvän puhtaita.

 

Saaren Taika Pyykkietikka:

Salolaista lähituotantoa oleva pyykkietikka, jota käytetään samalla tavoin kuin Kaunis sarjan pyykkietikkaakin. Tuoksu miedompi kuin Kaunis sarjassa. Erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto huuhteluaineelle.

Hoitolastani löydät myös Biosolis ja Acorelle Uv-suojatuotteita, Alima Pure Mineraalimeikkipohjia, Kjaer Weiss ripsiväriä, ja paljon pientä ihanaa kauneutesi hoitoon.


Tervetuloa ekologisille ostoksille palvelevaan kivijalkamyymälään.

     

 

 
 
 
 
 

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme ja lahjavinkkeihin!

Tarjoukset ja lahjavinkit