• Aikaa itsellesi

    Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

  • Hemmotteluhoidot

    Tutustu hoitovalikoimaamme

  • Nauti ja rentoudu

    Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kauneushuone Ametisti on ylellinen ja aistillisesti sisustettu ekologinen kauneushoitola, joka avattiin helmikuussa 2011 osoitteeseen Hämeentie 14, aivan Salon ydinkeskustaan.

Valikoimistani löydät uniikit kasvohoidot, vartalohoidot, spa-hoidot ja kosmetologipalvelut, sekä aromaterapia hoidot ja hieronnat, joissa sinä voit vain nauttia ja rentoutua. Hoitolassani voit huoletta nauttia aidosti luonnonmukaisista hoidoista ja tuotteista, joilla on viralliset luonnonkosmetiikkasertifikaatit. Sinun ei tarvitse itse lukea tuoteselosteita ja arvuutella hoitojen ja tuotteiden luonnonmukaisuutta. tämä asia on jo huolehdittu sinun puolestasi. Hoitolani kaikki tuotteet joita hoidoissa käytän ja sinulle kotihoitoon suosittelen, olen itse tarkastanut ja hyväksynyt, sillä käytän tuotteita myös itse. Olen tarkka siitä, mitä iholleni laitan, sillä lukuisilla kemikaaleilla on monia erilaisia vaikutuksia elimistömme toimintaan. En siis suosittele sinulle tuotteita, joita en itse käyttäisi tai jotka voisivat jollakin tasolla häiritä erityisen herkän elimistösi toimintaa.

Hoitolassani hoitosi toteutetaan aina ajan kanssa ja kiireettömästi ja jokainen hoitosi suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle. Voit valita laajasta hoitovalikoimastani juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tai voimme yhdessä räätälöidä yksilöllisen kokonaisuuden hyvinvointiasi tukemaan.

Palvelen sinua ammattitaidolla ja ilolla ja  koska hoitolassani hoidot perustuvat kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, saat minulta neuvoja terveellisestä ravinnosta, liikunnasta, ihon hoidosta ja turvallisesta ravintolisien käytöstä. Nämä kaikki elementit yhdistämällä saamme uskomattomia tuloksia, joista voit olla ylpeä.

Koulutukseltani olen SKY- Kosmetologi, sekä keväällä 2013 suoritin yrittäjän ammattitutkinnon terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Koulutuksessa  kävimme syvällisemmin läpi terveellisen ravinnon merkitystä, suoliston hyvinvointia ja vitamiinien ja hivenaineiden vaikutuksia terveyteemme. Näitä oppeja hyödynnän hoitojen yhteydessä tarpeesi mukaan.

Teen yhteistyötä Paula Heinosen kouluttaman FLT Ravintovalmentajan® kanssa. Hänen sivuilleen pääset tästä. Hän opastaa sinut terveellisemmän elämän ja hyvinvoinnin

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan ihanista hoidoistamme, halusitpa sitten hemmottelua tai tehokkuutta. Hoitometodimme takaa, että saat molemmat samassa paketissa.

Kauneus on säteilyä, joka huokuu hyvästä olosta ja mielen tasapainosta Kun keho voi hyvin ja mieli on tasapainoinen, myös ihosi hehkuu kauneutta jonka muutkin huomaavat.

Usko, Kokeile ja Ihastu, sillä olet sen ansainnut!

 

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme ja lahjavinkkeihin!

Tarjoukset ja lahjavinkit