• Aikaa itsellesi

    Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

  • Hemmotteluhoidot

    Tutustu hoitovalikoimaamme

  • Nauti ja rentoudu

    Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Kauneushuone Ametisti on ylellinen ja aistillisesti sisustettu ekologinen kauneushoitola, joka avattiin helmikuussa 2011 osoitteeseen Hämeentie 14, aivan Salon ydinkeskustaan.

Ametistissa sinua palvelee koulutettu ihonhoidon ammattilainen(SKY-Kosmetologi/Ekokosmetologi) Miia Asikainen.Olen erikoistunut hoitamaan sinua ekologisesti, ympäristöä ja sinun hyvinvointiasi kunnioittaen. Hoitolan hoidoissa käytän ainoastaan luomusertifioitua, probioottista Esse- sarjaa. Suosittelen sinulle mielelläni oikeat tuotteet kotiin, jotta ihosi säilyisi nuorekkaana ja hoidon vaikutukset olisivat mahdollisimman pitkäkestoisia.

Hoitolassani hoitosi toteutetaan aina ajan kanssa ja kiireettömästi ja jokainen hoitosi suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle. Voit valita laajasta hoitovalikoimastani juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tai voimme yhdessä räätälöidä yksilöllisen kokonaisuuden hyvinvointiasi tukemaan.

Palvelen sinua ammattitaidolla ja ilolla ja  koska hoitolassani hoidot perustuvat kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, saat minulta neuvoja terveellisestä ravinnosta, liikunnasta, ihon hoidosta ja turvallisesta ravintolisien käytöstä. Nämä kaikki elementit yhdistämällä saamme uskomattomia tuloksia, joista voit olla ylpeä.

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi hoitolaani

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki(523/99)10§

Laatimispäivä 24.5.2018

Rekisterinpitäjä: Kauneushuone Ametisti Tmi

Y-tunnus:1830123-1

Osoite: Hämeentie 14, 24100 Salo

Yhteyshenkilö: Miia Asikainen

Rekisterin nimi: Kauneushuone Ametisti Asiakasrekisteri

 

Henkilötietojenkäsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus

• Asiakassuhteen ylläpito ja hoito

• Markkinointi eri muodoissaan

• Markkina-, mielipide- ja muut tutkimukset

• Kauneushuone Ametistilla ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on oikeus käyttää ja    luovuttaa reksiterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten(kuten suoramainontaan, suoramarkkinointiin, ja mielipide- sekä markkinatutkimuksiin) henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröityneistä käyttäjistä perustietoja, kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Asiakasrekisteriin kerätään tietoja myös ostetuista palveluista, sekä tuotteista ja mahdollisista allergioista, jotta asiakkaan palvelu olisi mahdollisimman sujuvaa ja hoitojen suorittaminen asiakkaalle turvallista.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itsestään antamat tiedot ja tarjonnan estot

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Kauneushuone Ametistin käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu eri käyttöjärjestelmien suojausohjelmistojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu tehokkaiden ja nykypäiväisten teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain yrityksen omistaja, sekä ennalta määritellyt rekisterinpitäjän yhteistyökumppanit. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia, sekä markkina-ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyn tarkastus oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista